Naučni rođendani

UZ MNOGO ZABAVE I NAUKE KOJA PRŠTI, SVETLI, DIMI SE, EKSPLODIRA, PRAVI BUKU, DUGU ILI LJIGAVCA A ZA STARIJE UZ OZBILJNIJE EKSPERIMENTE, MIKROSKOPE I ELEKTRICITET
 

Rešili smo da našim mladim ljubiteljima nauke izađemo u susret i ponudimo organizaciju tematskih rođendana, proslava i druženja.

FENOMEN centar se pobrinuo da uživanje u rođendanu bude potpuno drugačije od svega što se nudi u gradu. Tu smo da organizujemo tematske rođendane sa naučnim eksperimentima uz adekvatnu dekoraciju, animaciju i posluženje. Pružićemo nezaboravanu zabavu uz puno praktičnih aktivnosti pažljivo planiranih u odnosu na uzrast i interesovanje slavljenika i gostiju. Biće to zabava na kojoj nema dosađivanja, jer ćemo našim slavljenicima i njihovim gostima obezbediti dva sata zabavljanja bez dosade, uz mnogo praktičnog učenja!

Nauka ima i zabavnu stranu, koju će naš slavljenik i njegovi gosti otkrivati u našoj laboratoriji punoj hemijske magije, biološke misterije i fizičke efekte! Plus još mnogo toga .... Ogledi kao mađioničarski trikovi, nauka koja drži pažnju dece i mali poklončići koji svaki gost napravi i ponese kući će napraviti od rođendana vašeg deteta nezaboravno iskustvo ali uz to će probuduti kod dece želju za učenjem, istraživanjem i samostalnim radom.

Naši stručni saradnici imaju bogato iskustvo u radu sa decom, i još više od toga, veliku želju da se zajedno sa decom zabavljaju dok im otkrivaju naučne principe i izvode kul naučne eksperimente. Naše iskustvo sa predhodnih 12 FESTIVALA NAUKE nama daje veliku prednost u radu sa decom i pristupom koji će na najinteresantniji način probuditi njihovu radoznalost, a Vama, roditeljima, garanciju da ćemo vašoj deci pružiti najbolju i jedinstvenu zabavu koja će im ostati u sećanju, i zbog koje će želeti da otkriju prirodne fenomene i svet oko sebe.

Omogućite svom detetu da ispuni želju i bude glavni (možda čak i ludi) naučnik za svoj rođendan!

Kontaktirajte nas za više informacija.